CONTAINERE LOCUIT DE VANZARE

Containere de locuit de vanzare

Producem si comercializam containere casa pentru locuit. Dotate complet pentru confort sporit.

Contacteaza-ne

Containere casa de vanzare

CONTAINERE PENTRU LOCUIT DE VANZARE

Containere de locuit pret de producator de vanzare. Cu multiple modele, specificatii tehnice si dotari in functie preferinte si buget. Asiguram facilitatea de locuire cu instalare rapida si timp de asteptare foarte redus, la preturi cu mult mai mici fata de o constructie normala. Nu este nevoie de autorizatie de constructie. Cu o vasta experienta in producerea si comercializarea de containere de locuit, va punem la dispozitie o gama larga din care va puteti alege modelul, dimensiunile care vi se potrivesc. Specialistii nostri sunt pregatiti sa va ajute in a lua decizia potrivita, atat din punct de vedere al eficientei costurilor, cat si a calitatii pe care o meritati. Dotate cu tot ce este necesar , containerele de locuit produse si comercializate de procontainer reprezinta o varianta la indemana si eficienta din punct de vedere al costurilor, avand tototodata confortul unei case obisnuite. Fie ca aveti nevoie de o locuinta rapid si ieftin, sau va doriti o casa de vacanta, containerele de locuit din gama noastra va asigura tot ce aveti nevoie.


Preturi mici

Preturi accesibile la containere de locuit de vanzare

Calitate garantata

Comercializam doar containere pentru locuit de calitate

Transport asigurat

Asiguram, la cere, transportul

containere casa pret

CONTAINERE DE LOCUIT DE VANZARE

La preturi excelente si calitative din punct de vedere al materialelor din care sunt concepute precum si din cel al executiei lor, containerele de locuit de vanzare de la procontainer.ro sunt la indemana oricui are nevoie de spatiu de locuit, portabil si intr-o perioada de timp scurta. Va punem la dispozitie multiple optiuni din care sa alegeti, precum si dimensiuni si suprafete diferite, avand posibilitatea sa le concepeti dupa bunul plac. Containerele de locuit produse la noi sunt versatile si usor de implementat in cadrul fiecarui proiect. Oricare ar fi alegerea sau nevoia in functie de tipul de proiect pe care il aveti in minte, echipa procontainer va sta la dispozitie. Va asistam pe tot parcursul, de la ideea initiala, pana la concept, implementare si livrarea containerului/containerelor, astfel incat sa ne asiguram ca faceti cea mai buna alegere pt dvs. la pretul corect si cel mai eficient din punct de vedere al cheltuielilor. Avand o echipa de mai bine de 40 de experti, veti fi mereu pe maini bune, iar noi ne vom asigura ca veti fi multumit(a) de fiecare data cand lucrati cu noi.

Containere de locuit de vanzare

  • Calitate asigurata la fiecare container tip casa
  • Preturi corecte si mici
  • Experienta vasta in realziarea containerelor de locuit
  • Echipa pregatita si numeroasa

Alaturi puteti vedea cateva dintre proiectele anterioare realizate pentru clientii nostri pe partea de containere de locuit. Fiecare colaborare ne-a ajutat sa capatam experienta pe care astazi o avem in realizarea contaienerelor de locuit. Astfel, reusim sa fim mai eficienti in colaborarea cu clientii nostri pentru ca ei sa fie tot timpul placut surprinsi si multumiti. Actualmente, fiind una dintre cele mai mari companii de profil din tara, putem afirma si sustine prin rezultate palpabile ca alt partener de incredere, fie ca vorbim de realizare de containere pentru locuit de vanzare, fie de alte tipuri de containere, nu veti gasi, atat pe plan local cat si international.

Cum va ajuta aceast aspect pe dvs? Prin primsa faptului ca avem experienta necesara cumulata, precum si o echipa generoasa de experti care sa va ajute in alegerile pe care le faceti, pentru a primi calitate la preturi excelente. Totodata, executia si livrarea de containere pentru locuit de vanzare, dar si a altor tipuri de containere a fost, este si va fi intotdeauna una exemplara, greu de copiat sau de replicat de catre concurentii nostri.

Containere pentru locuit de vanzare in judetul tau

Facilitam accesul la produsele noastre fiecarui client, indiferent de judetul sau zona in care se afla. Prin urmare, ne-am gandit sa ne extindem si sa comercializam containere pentru locuit de vanzare direct la dvs. in oras/judet, scutindu-va de timp indelungat de asteptare si de batai de cap. Asiguram transportul la cere atat pentru containere pentru locuit, cat si pentru alte containere din gama noastra. Prin urmare, indiferent de orasul sau zona in care va aflati, puteti lua legatura cu noi fara probleme, stiind ca livram si la dvs. Realizam periodic oferte speciale pentru toata tara, contactati-ne acum si vedeti daca va aflati printre norocosi. Asteptam cu drag sa luati legatura cu noi si sa colaboram.


Detalii containere de locuit


Echipa de productie si vanzare containere de locuit, investe timp, experienta si expertiza in realizarea containerelor pentru locuit, precum si in toate celelalte containere din gama noastra. Astfel incat dvs. sa fiti mereu multumit si pe deplin satisfacut de experienta pe care o aveti in ceea ce priveste colaborarea cu noi sau in utilizarea containerelor noastre. Avem si am avut ca prim obiectiv inca din prima zi satisfactia fiecarui client, ramanand pana in prezent, la fel de impamantenit acest aspect in atitudinea si actiunile echipei noastre. Avand flexibilitate crescuta in modul de intrebuintare, costuri de productie si mentenanta redusa, sunt un concept modern si la indemana oricui indiferent de scopul utilizarii lor. Acest lucru este demonstrat din ce in ce mai mult in ultima vreme datorita cererii sporite de containere, fie ca vorbim de containere de locuit, containere organizare santier sau containere birou. Prin urmare, observand aceste aspecte si considerandu-le de o importanta vitala pentru viitor si modul de lucru si organizat, atat al firmelor cat si al stilului de viata de zi cu zi, investim in cercetarea amanuntita a acestora. Ce anume face containerele sa reziste cat mai mult in timp, cum anume se pot diminua costurile de productie si de mentenanta a containerelor de locuit si nu numai, cum putem economisi energia utilizata in intretinerea lor samd. Pentru ca pe viitor sa aducem plus valoare si avantaje competitive tuturor clientilor care decid sa colaboreze cu noi.Ferestre si usi containere de locuit


Ferestrele sunt termopan de cea mai buna calitate, culorile, dimensiunile si alte specificatii tehnice le stabilim impreuna cu clientul, in functie de preferintele sale. Totul fiind personalizat dupa nevoile si cerintele dvs. Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de dotari si siguranta, si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului.Izolatie containere de locuit


Pentru a asigura intregul confort specific unei locuinte obisnuite, containerele de locuit comercializate de noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic, asigurand astfel un mediu ambiant placut. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor de locuit, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator si cu sanatatea dvs. Lucram impreuna cu dvs. la solutii in ceea ce priveste izolarea containerlui pentru locuit, pentru a optimiza costurile cu energie pe timpul verii sau iernii. Avem astfel in vedere atat pretul initial platit pe container de locuit cat si costul ulterior de intretinere al acestuia. Pentru ca dvs. si echipa dvs. sa aveti un mediu placut la pret mic.

Dimensiuni containere de locuitModulare

1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m

2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m

3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m

4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m

4. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m

Monobloc

1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m

2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m

3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m

4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m

4. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m

4. Lungime/Latime/Inaltime: 12m/2.4m/2.7m


Avantaje containere de locuit


Va punem la dispozitie o echipa de experti cu o vasta experienta in domeniul producerii si vanzarii de containere de locuit care va ajuta pe tot parcursul procesului de achizitie a containerelor vaie, astfel incat sa va optimizati costurile si sa va sporiti beneficiile intrebuintarii containerelor. Aveti timp de asteptare foarte redus, si bineinteles, costuri mici. Economisiti mult timp, bani si alte resurse si aveti oportunitatea sa va incepeti activitatea foarte rapid, totodata le puteti personaliza dupa bunul plac, la comanda.

Daca aveti intrebari cu referire la containere de locuit sau doriti sa aflati o oferta de pret, contactati-ne si unul dintre colegii nostri va vor indruma catre alegerea potrivita pt dvs.