CONTAINERE MODULARE DE VANZARE

Containere modulare de vanzare - containere birou, santier, locuit

Containere birou modulare, containere santier modulare, containere casa modulare.

Contacteaza-ne

Containere modulare de vanzare

CONTAINERE MODULARE DE VANZARE

Containere modulare de vanzare cu multiple modele, specificatii tehnice si materiale de finisare pentru oricine isi doreste un spatiu de desfacere profesionist. Din gama noastra enumeram: containere santier modulare, containere birou modulare, containere casa modulare, containere depozitare modulare. Cu o vasta experienta in producerea si comercializarea de containere modulare, va punem la dispozitie un portofoliu larg din care sa alegeti ceea ce vi se potriveste pentru afacerea dvs. si dvs. Specialistii nostri sunt pregatiti sa va ajute in a lua decizia potrivita, atat din punct de vedere al eficientei costurilor, cat si a calitatii pe care o meritati. Dotate cu tot ce este necesar desfasurarii activitatii in zilele noastre, containere modulare reprezinta o varianta la indemana si eficienta.


Consultanta gratuita

La alegerea containerelor modulare si optimizarea costurilor

Asistenta garantata

Asistenta la fata locului

Transport asigurat

Asiguram, la cere, transportul la destinatie

container modular pret

CONTAINERE BIROU MODULARE

 • Dimensiuni containere birou modulare

  1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m
  2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m
  3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m
  4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m
  5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m

 • Ferestre containere birou modulare

  Ferestrele pentru containere birou modulare sunt termopan de cea mai buna calitate, culorile, dimensiunile si alte specificatii tehnice le stabilim impreuna cu clientul, in functie de preferintele sale. Totul fiind personalizat dupa nevoile si cerintele dvs. Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de siguranta, si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului.

 • Izolatie containere birou modulare

  Pentru a asigura intregul confort specific unui spatiu de lucru profesionist, containerele birou modulare de la noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic. Asigurand astfel acelasi mediu ambiant si acelasi confort termic pe care il poate oferi si o cladire construita. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor pentru birou, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

container birou modulare de vanzare

Pentru realizarea unui proiect sustenabil, cu cele mai bune costuri de administrare, achizitionarea de containere va poate fi la indemana, nefiind necesar sa sacrificati confortul unei cladiri construite. Bucurati-va de calitate la containere modulare, indiferent ca sunt containere birou modulare, containere locuit modulare, containere organizare santier modulare etc. Iar pentru preturi avantajoase, am pregatit oferte speciale pt dvs. Pentru mai multe detalii legate de achizitionarea de containere birou precum si altfel de containere modulare, va rugam sa luati legatura cu colegii din cadrul departamentului nostru de vanzari la (+40) 723 569 929.

Contacteaza-ne

Containere santier modulare de vanzare

 • Dimensiuni containere santier modulare

  La containere modulare santier avem urmatoarele dimensiuni disponibile:

  1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m
  2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m
  3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m
  4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m
  5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m

 • Ferestre containere santier modulare

  Ferestrele pentru containere santier modulare sunt termopan de calitate superioara, in functie de preferintele dvs. va puteti alege din gama noastra diversificata specificatiile tehnice si de aspect. Personalizam dupa nevoile si cerintele dvs. Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de siguranta, si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului.

 • Izolatie containere santier modulare

  Pentru a asigura confortul necesar unui spatiu de lucru profesionist, atat in perioadele calde cat si in cele reci ale anului, Containerele santier modulare de la noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic. Asigurand astfel acelasi mediu ambiant si acelasi confort termic pe care il poate oferi si o cladire construita. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor pentru santier, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Contacteaza-ne

CONTAINERE LOCUIT MODULARE DE VANZARE

 • Dimensiuni containere locuit modulare

  La containere locuit modulare avem urmatoarele dimensiuni disponibile:

  1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m
  2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m
  3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m
  4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m
  5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m

 • Ferestre containere locuit modulare

  Ferestrele pentru containere locuit modulare sunt termopan de calitate superioara, in functie de preferintele dvs. va puteti alege din gama noastra diversificata specificatiile tehnice si de aspect. Personalizam dupa nevoile si cerintele dvs. Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de siguranta, si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului.

 • Izolatie containere locuit modulare

  Pentru a asigura confortul necesar unui spatiu de locuit placut, atat in perioadele calde cat si in cele reci ale anului, Containerele casa modulare de la noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic. Asigurand astfel acelasi mediu ambiant si acelasi confort termic pe care il poate oferi si o cladire construita. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor pentru locuit modulare, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

container locuit modular pret