CONTAINERE MONOBLOC DE VANZARE

Containere monobloc de vanzare - containere birou, santier, locuit

Containere birou monobloc, containere santier monobloc, containere casa monobloc.

Contacteaza-ne

Containere monobloc de vanzare

CONTAINERE MONOBLOC DE VANZARE

Containere monobloc de vanzare cu multiple modele, specificatii tehnice si materiale de finisare pentru oricine isi doreste un spatiu de desfacere profesionist. Din gama noastra enumeram: containere santier monobloc, containere birou monobloc, containere casa monobloc, containere depozitare monobloc. Cu o vasta experienta in producerea si comercializarea de containere monobloc, va punem la dispozitie un portofoliu larg din care sa alegeti ceea ce vi se potriveste pentru afacerea dvs. si dvs. Specialistii nostri sunt pregatiti sa va ajute in a lua decizia potrivita, atat din punct de vedere al eficientei costurilor, cat si a calitatii pe care o meritati. Dotate cu tot ce este necesar desfasurarii activitatii in zilele noastre, containere monobloc reprezinta o varianta la indemana si eficienta.


Consultanta gratuita

La alegerea containerelor monobloc si optimizarea costurilor

Asistenta garantata

Asistenta la fata locului

Transport asigurat

Asiguram, la cere, transportul la destinatie

container birou monobloc pret

CONTAINERE BIROU MONOBLOC

 • Dimensiuni containere birou monobloc

  1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m
  2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m
  3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m
  4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m
  5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m
  6. Lungime/Latime/Inaltime: 12m/2.4m/2.7m

 • Ferestre containere birou monobloc

  Ferestrele pentru containere birou monobloc sunt termopan de cea mai buna calitate, culorile, dimensiunile si alte specificatii tehnice le stabilim impreuna cu clientul, in functie de preferintele sale. Totul fiind personalizat dupa nevoile si cerintele dvs. Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de siguranta, si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului.

 • Izolatie containere birou monobloc

  Pentru a asigura intregul confort specific unui spatiu de lucru profesionist, containerele birou monobloc de la noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic. Asigurand astfel acelasi mediu ambiant si acelasi confort termic pe care il poate oferi si o cladire construita. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor pentru birou, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

container birou monobloc de vanzare

Pentru realizarea unui proiect sustenabil, cu cele mai bune costuri de administrare, achizitionarea de containere va poate fi la indemana, nefiind necesar sa sacrificati confortul unei cladiri construite. Bucurati-va de calitate la containere monobloc, indiferent ca sunt containere birou monobloc, containere locuit monobloc, containere organizare santier monobloc etc. Iar pentru preturi avantajoase, am pregatit oferte speciale pt dvs. Pentru mai multe detalii legate de achizitionarea de containere birou precum si altfel de containere monobloc, va rugam sa luati legatura cu colegii din cadrul departamentului nostru de vanzari la (+40) 723 569 929.

Contacteaza-ne

Containere santier monobloc de vanzare

 • Dimensiuni containere santier monobloc

  La containere monobloc santier avem urmatoarele dimensiuni disponibile:

  1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m
  2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m
  3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m
  4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m
  5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m
  6. Lungime/Latime/Inaltime: 12m/2.4m/2.7m

 • Ferestre containere santier monobloc

  Ferestrele pentru containere santier monobloc sunt termopan de calitate superioara, in functie de preferintele dvs. va puteti alege din gama noastra diversificata specificatiile tehnice si de aspect. Personalizam dupa nevoile si cerintele dvs. Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de siguranta, si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului.

 • Izolatie containere santier monobloc

  Pentru a asigura confortul necesar unui spatiu de lucru profesionist, atat in perioadele calde cat si in cele reci ale anului, Containerele santier monobloc de la noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic. Asigurand astfel acelasi mediu ambiant si acelasi confort termic pe care il poate oferi si o cladire construita. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor pentru santier, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Contacteaza-ne

CONTAINERE LOCUIT MONOBLOC DE VANZARE

 • Dimensiuni containere locuit monobloc

  La containere locuit monobloc avem urmatoarele dimensiuni disponibile:

  1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m
  2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m
  3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m
  4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m
  5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m
  6. Lungime/Latime/Inaltime: 12m/2.4m/2.7m

 • Ferestre containere locuit monobloc

  Ferestrele pentru containere locuit monobloc sunt termopan de calitate superioara, in functie de preferintele dvs. va puteti alege din gama noastra diversificata specificatiile tehnice si de aspect. Personalizam dupa nevoile si cerintele dvs. Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de siguranta, si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului.

 • Izolatie containere locuit monobloc

  Pentru a asigura confortul necesar unui spatiu de locuit placut, atat in perioadele calde cat si in cele reci ale anului, Containerele casa monobloc de la noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic. Asigurand astfel acelasi mediu ambiant si acelasi confort termic pe care il poate oferi si o cladire construita. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor pentru locuit monobloc, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

container casa monobloc pret