a

Containere de Locuit

Producem si comercializam containere casa pentru locuit. Dotate complet pentru confort sporit.

CONTAINERE DE LOCUIT DE VANZARE

La preturi excelente si calitative din punct de vedere al materialelor din care sunt concepute precum si din cel al executiei lor, containerele de locuit de vanzare de la procontainer.ro sunt la indemana oricui are nevoie de spatiu de locuit, portabil si intr-o perioada de timp scurta. Va punem la dispozitie multiple optiuni din care sa alegeti, precum si dimensiuni si suprafete diferite, avand posibilitatea sa le concepeti dupa bunul plac. Containerele de locuit produse la noi sunt versatile si usor de implementat in cadrul fiecarui proiect. Oricare ar fi alegerea sau nevoia in functie de tipul de proiect pe care il aveti in minte, echipa procontainer va sta la dispozitie. Va asistam pe tot parcursul, de la ideea initiala, pana la concept, implementare si livrarea containerului/containerelor, astfel incat sa ne asiguram ca faceti cea mai buna alegere pt dvs. la pretul corect si cel mai eficient din punct de vedere al cheltuielilor. Avand o echipa de mai bine de 40 de experti, veti fi mereu pe maini bune, iar noi ne vom asigura ca veti fi multumit(a) de fiecare data cand lucrati cu noi.

CONTAINERE PENTRU LOCUIT

1) Planseul este format de jos in sus din:
– patru piese de colt, sistem twist lock
– tabla zincata dublu faltuita(0,5 mm)
– structura metalica profilata la rece
– vata minerala de sticla norma C1 de 100 mm
– OSB de exterior 18mm
– linoleum PVC trafic intens
– Rezistenta portanta este de 400 kg/m²

2) Acoperisul este format de sus in jos din:
– patru piese de colt, sistem twist lock
– structura metalica profilata la rece prevazuta cu canal de drenare a apei
– tabla zincata dublu faltuita (0,5 mm)
– membrana hidroizolatoare
– vata minerala 100 mm norma C1
– pal melaminat 18 mm
– instalatie electrica
Rezistenta portanta este de 250 kg/ m².

CONTAINERE DE LOCUIT DE VANZARE

3) Stalpi de sustinere:
– sunt profilati la rece din tabla cu o grosime a materialului de 3 mm

4) Peretii sunt formati din:
– panou sandwich poliuretan tip C 1 50 mm (la cerere, alte grosimi)
– 1 usa 800×2000 PVC / usa metalica Ninz
– 2 ferestre PVC oscilobatante 1000/1000 cu geam termopan

5) Instalatia electrica :
a) exterior este formata din: – 2 prize exterioare 380 V la 32 A
– agrafa pentru impamantare
b) interior este formata din:
– 1 tablou sigurante automate (10 A / 25 A)
– 2 prize duble IP 55
– 1 comutator
– 2 lampi neon 2×18 IP 65

Detalii containere de locuit

Echipa de productie si vanzare containere de locuit, investe timp, experienta si expertiza in realizarea containerelor pentru locuit, precum si in toate celelalte containere din gama noastra. Astfel incat dvs. sa fiti mereu multumit si pe deplin satisfacut de experienta pe care o aveti in ceea ce priveste colaborarea cu noi sau in utilizarea containerelor noastre. Avem si am avut ca prim obiectiv inca din prima zi satisfactia fiecarui client, ramanand pana in prezent, la fel de impamantenit acest aspect in atitudinea si actiunile echipei noastre. Avand flexibilitate crescuta in modul de intrebuintare, costuri de productie si mentenanta redusa, sunt un concept modern si la indemana oricui indiferent de scopul utilizarii lor. Acest lucru este demonstrat din ce in ce mai mult in ultima vreme datorita cererii sporite de containere, fie ca vorbim de containere de locuit, containere organizare santier sau containere birou. Prin urmare, observand aceste aspecte si considerandu-le de o importanta vitala pentru viitor si modul de lucru si organizat, atat al firmelor cat si al stilului de viata de zi cu zi, investim in cercetarea amanuntita a acestora. Ce anume face containerele sa reziste cat mai mult in timp, cum anume se pot diminua costurile de productie si de mentenanta a containerelor de locuit si nu numai, cum putem economisi energia utilizata in intretinerea lor samd. Pentru ca pe viitor sa aducem plus valoare si avantaje competitive tuturor clientilor care decid sa colaboreze cu noi.

Dimensiuni containere santier

Modulare

1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m

2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m

3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m

4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m

5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m

Monobloc

1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m

2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m

3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m

4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m

5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m

6. Lungime/Latime/Inaltime: 12m/2.4m/2.7m

Ferestre si usi containere de locuit

Ferestrele sunt termopan de cea mai buna calitate, culorile, dimensiunile si alte specificatii tehnice le stabilim impreuna cu clientul, in functie de preferintele sale. Totul fiind personalizat dupa nevoile si cerintele dvs. Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de dotari si siguranta, si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului.

Izolatie containere de locuit

Pentru a asigura intregul confort specific unei locuinte obisnuite, containerele de locuit comercializate de noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic, asigurand astfel un mediu ambiant placut. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor de locuit, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator si cu sanatatea dvs. Lucram impreuna cu dvs. la solutii in ceea ce priveste izolarea containerlui pentru locuit, pentru a optimiza costurile cu energie pe timpul verii sau iernii. Avem astfel in vedere atat pretul initial platit pe container de locuit cat si costul ulterior de intretinere al acestuia. Pentru ca dvs. si echipa dvs. sa aveti un mediu placut la pret mic.

Avantaje containere de locuit

Va punem la dispozitie o echipa de experti cu o vasta experienta in domeniul producerii si vanzarii de containere de locuit care va ajuta pe tot parcursul procesului de achizitie a containerelor vaie, astfel incat sa va optimizati costurile si sa va sporiti beneficiile intrebuintarii containerelor. Aveti timp de asteptare foarte redus, si bineinteles, costuri mici. Economisiti mult timp, bani si alte resurse si aveti oportunitatea sa va incepeti activitatea foarte rapid, totodata le puteti personaliza dupa bunul plac, la comanda.

Call Now Button