a

Containere Santier

Containere santier de vanzare cu multiple modele, specificatii tehnice si materiale de finisare

CONTAINERE SANTIER DE VANZARE

Containere santier de vanzare cu multiple modele, specificatii tehnice si materiale de finisare pentru oricine isi doreste un mediu placut si profesionist. Cu o vasta experienta in producerea si comercializarea de containere santier, va punem la dispozitie o gama larga din care sa alegeti ceea ce vi se potriveste pentru afacerea dvs. si dvs. Specialistii nostri sunt pregatiti sa va ajute in a lua decizia potrivita, atat din punct de vedere al eficientei costurilor, cat si a calitatii pe care o meritati. Dotate cu tot ce este necesar desfasurarii activitatii in zilele noastre, containere santier reprezinta o varianta la indemana si eficienta din punct de vedere al costurilor.

CONTAINERE SANTIER DE VANZARE

La preturi excelente si calitative din punct de vedere al materialelor din care sunt concepute precum si din cel al executiei lor, containerele santier de vanzare de la procontainer.ro sunt la indemana oricui se pregateste pentru o lucrare noua sau trebuie sa isi suplimenteze cu spatiu de lucru sau cazare una deja in curs de desfasurare. Avand multiple optiuni din care sa alegeti, precum si dimensiuni si suprafete diferite, containerele santier sunt versatile si usor de implementat in cadrul fiecarui proiect. Puteti opta fie pentru un container santier monobloc. Ori pentru constructii mai complexe si spatii mai mari de lucru, optand pentru containere santier modulare. Oricare ar fi alegerea sau nevoia in functie de tipul de proiect pe care il aveti in minte, echipa procontainer va sta la dispozitie. Va asistam pe tot parcursul, de la ideea initiala, pana la concept, implementare si livrarea containerului/containerelor, astfel incat sa ne asiguram ca faceti cea mai buna alegere pt dvs. la pretul corect si cel mai eficient din punct de vedere al cheltuielilor. Avand o echipa de mai bine de 40 de experti, veti fi mereu pe maini bune, iar noi ne vom asigura ca veti fi multumit(a) de fiecare data cand lucrati cu noi.

Planseul este format de jos in sus din:
– tabla zincata dublu faltuita (0,5 mm);
– structura metalica zincata profilata la rece, grundita reactiv si vopsita;
– Fibrociment FERMACELL 16mm;
-Linoleum PVC 2 mm trafic intens Tarkett;

Rezistenta portanta este de 400 kg/m².

Acoperisul este format de sus în jos din:
– structura metalica zincata profilata la rece, grunduita reactiv si vopsita
– panou sandwich 40 mm 3 cute;

Rezistenta portanta este de 250 kg/ m².

Stâlpii de sustinere sunt profilati la rece din tabla zincata cu o grosime a materialului de 2 mm.

Instalatia electrica:
a) exterior este formata din:
– 1 doza IP65 pentru conexiune energie electric
b) interior este formata din:
– tablou sigurante automate;
– 1 priza dubla PT SCHUKO;
– 1 întrerupator PT SCHUKO;
– 1 lampa LED 18 W interioara

Peretii sunt formati din:
– panou sandwich poliuretan tip C 1 RAL 9002 (garantat 10 ani)
-1 usa 1000×2050 mm METALICA

Dimensiuni containere santier

Modulare

1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m

2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m

3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m

4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m

5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m

Monobloc

1. Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.4m/2.7m

2. Lungime/Latime/Inaltime: 4m/2.4m/2.7m

3. Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.7m

4. Lungime/Latime/Inaltime: 7.5m/2.4m/2.7m

5. Lungime/Latime/Inaltime: 9m/2.4m/2.7m

6. Lungime/Latime/Inaltime: 12m/2.4m/2.7m

Ferestre si usi containere santier

Ferestrele sunt termopan de cea mai buna calitate, culorile, dimensiunile si alte specificatii tehnice le stabilim impreuna cu clientul, in functie de preferintele sale. Totul fiind personalizat dupa nevoile si cerintele dvs. Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de siguranta, si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului. (Specificatii precum bare/gratii metalice pentru siguranta sporita).

Izolatie containere santier

Pentru a asigura intregul confort specific unui spatiu de lucru profesionist, containerele santier comercializate de noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic. Asigurand astfel acelasi mediu ambiant si acelasi confort termic pe care il poate oferi si o cladire construita. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor pentru santier, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Lucram impreuna cu dvs. la solutii in ceea ce priveste izolarea containerului santier, pentru a optimiza costurile cu energie pe timpul verii sau iernii. Avem astfel in vedere atat pretul initial platit pe container santier cat si costul ulterior de intretinere al acestuia. Pentru ca dvs. si echipa dvs. sa aveti un mediu placut la pret mic.

Detalii containere santier

Echipa de productie si vanzare containere santier, investe timp, experienta si expertiza in realizarea containerelor santier, precum si in toate celelalte containere din gama noastra. Astfel incat dvs. sa fiti mereu multumit si pe deplin satisfacut de experienta pe care o aveti in ceea ce priveste colaborarea cu noi sau in utilizarea containerelor noastre. Avem si am avut ca prim obiectiv inca din prima zi satisfactia fiecarui client, ramanand pana in prezent, la fel de impamantenit acest aspect in atitudinea si actiunile echipei noastre. Avand flexibilitate crescuta in modul de intrebuintare, costuri de productie si mentenanta redusa, containerele reprezinta un concept modern si la indemana oricui indiferent de scopul utilizarii lor. Acest lucru este demonstrat din ce in ce mai mult in ultima vreme datorita cererii sporite de containere, fie ca vorbim de containere santier, containere organizare santier sau containere de locuit. Prin urmare, observand aceste aspecte si considerandu-le de o importanta vitala pentru viitor si modul de lucru si organizat, atat al firmelor cat si al stilului de viata de zi cu zi, investim in cercetarea amanuntita a acestora. Ce anume face containerele sa reziste cat mai mult in timp, cum anume se pot diminua costurile de productie si de mentenanta a containerelor santier si nu numai, cum putem economisi energia utilizata in intretinerea lor samd. Pentru ca pe viitor sa aducem plus valoare si avantaje competitive tuturor clientilor care decid sa colaboreze cu noi.

Avantaje containere santier

Va punem la dispozitie o echipa de experti cu o vasta experienta in domeniul producerii si vanzarii de containere santier care va ajuta pe tot parcursul procesului de achizitie a containerelor santier, astfel incat sa va optimizati costurile si sa va sporiti beneficiile intrebuintarii containerelor. Aveti timp de asteptare foarte redus comparativ cu o constructie obisnuita, si bineinteles, costuri cu mult reduse. Livram rapid in toata tara, sunteti scutit de grija autorizatiilor de construire, precum si a echipelor de constructori de care ati avea nevoie in mod normal pentru o cladire normala. Prin urmare economisiti mult timp, bani si alte resurse si aveti oportunitatea sa va incepeti activitatea foarte rapid, in timp ce aveti grija de mediul inconjurator.

Call Now Button