a

Containere Depozitare

Containere depozitare de vanzare intr-o gama diversa si completa. Comercializam containere depozitare la pret de producator si avand calitate superioara.

CONTAINERE DEPOZITARE DE VANZARE

Containere depozitare pret de producator de vanzare. Cu multiple modele, specificatii tehnice si dotari in functie de destinatia de intrebuintare a acestuia. Asiguram facilitatea de depozitare cu instalare rapida. Cu o vasta experienta in producerea si comercializarea de containere depozitare, va punem la dispozitie o gama larga din care va puteti alege modelul, dimensiunile care vi se potrivesc. Specialistii nostri sunt pregatiti sa va ajute in a lua decizia potrivita, atat din punct de vedere al eficientei costurilor, cat si a calitatii pe care o meritati. Dotate cu tot ce este necesar , containerele depozitare produse si comercializate de procontainer reprezinta o varianta la indemana si eficienta din punct de vedere al costurilor, avand tototodata rezistenta sporita la coroziune.

CONTAINERE DEPOZITARE DE VANZARE

Planseul este format de jos in sus din:
– tabla zincata dublu faltuita (0,5 mm);
– structura metalica zincata profilata la rece, grundita reactiv si vopsita;
– Fibrociment FERMACELL 16mm;
-Linoleum PVC 2 mm trafic intens Tarkett;

Rezistenta portanta este de 400 kg/m².

Acoperisul este format de sus în jos din:
– structura metalica zincata profilata la rece, grunduita reactiv si vopsita
– panou sandwich 40 mm 3 cute;

Rezistenta portanta este de 250 kg/ m².

Stâlpii de sustinere sunt profilati la rece din tabla zincata cu o grosime a materialului de 2 mm.

Instalatia electrica:
a) exterior este formata din:
– 1 doza IP65 pentru conexiune energie electric
b) interior este formata din:
– tablou sigurante automate;
– 1 priza dubla PT SCHUKO;
– 1 întrerupator PT SCHUKO;
– 1 lampa LED 18 W interioara

Peretii sunt formati din:
– panou sandwich poliuretan tip C 1 RAL 9002 (garantat 10 ani)
-1 usa 1000×2050 mm METALICA

LA CERERE SE POATE ADAUGA USA DUBLA 2000×2050 mm METALICA la doar 400 euro/bucata+TVA

CONTAINERE DEPOZITARE DE VANZARE

La preturi excelente si calitative din punct de vedere al materialelor din care sunt concepute precum si din cel al executiei lor, containerele depozitare de vanzare de la procontainer.ro sunt la indemana oricui are nevoie de spatiu de depozitare, portabil si intr-o perioada de timp scurta. Va punem la dispozitie multiple optiuni din care sa alegeti, precum si dimensiuni si suprafete diferite, avand posibilitatea sa le concepeti dupa bunul plac. Containerele depozitare produse la noi sunt versatile si usor de implementat in cadrul fiecarui proiect. Oricare ar fi alegerea sau nevoia in functie de tipul de proiect pe care il aveti in minte, echipa procontainer va sta la dispozitie. Va asistam pe tot parcursul, de la ideea initiala, pana la concept, implementare si livrarea containerului/containerelor, astfel incat sa ne asiguram ca faceti cea mai buna alegere pt dvs. la pretul corect si cel mai eficient din punct de vedere al cheltuielilor. Avand o echipa de mai bine de 40 de experti, veti fi mereu pe maini bune, iar noi ne vom asigura ca veti fi multumit(a) de fiecare data cand lucrati cu noi.

Dimensiuni containere depozitare

Lungime/Latime/Inaltime: 2m/2m/2m

Lungime/Latime/Inaltime: 2.4m/2.2m/2.2m

Lungime/Latime/Inaltime: 3m/2.2m/2.2m

Lungime/Latime/Inaltime: 4.5m/2.2m/2.2m

Lungime/Latime/Inaltime: 6m/2.4m/2.6m

Lungime/Latime/Inaltime: 2.2m/1.6m/2.4m

Usi containere depozitare

Usile sunt metalice, rezistente, iar pentru diferite aspecte ce tin de siguranta (bare metalice etc.), si acestea, la randul lor, sunt stabilite de comun acord in functie de cerintele clientului.

Izolatie containere depozitare

Pentru a asigura intregul confort specific , containerele depozitare comercializate de noi, vin izolate din punct de vedere termic si fonic, asigurand astfel un mediu ambiant placut. In acelasi timp, materialele utilizate in izolarea containerelor depozitare, si nu numai, sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Lucram impreuna cu dvs. la solutii in ceea ce priveste izolarea containerlui de depozitare, pentru a optimiza costurile cu energie pe timpul verii sau iernii. Avem astfel in vedere atat pretul initial platit pe container depozitare cat si costul ulterior de intretinere al acestuia. Pentru ca dvs. si echipa dvs. sa aveti un mediu placut la pret mic.

Detalii containere depozitare

Echipa de productie si vanzare containere depozitare, investe timp, experienta si expertiza in realizarea containerelor pentru depozitare, precum si in toate celelalte containere din gama noastra. Astfel incat dvs. sa fiti mereu multumit si pe deplin satisfacut de experienta pe care o aveti in ceea ce priveste colaborarea cu noi sau in utilizarea containerelor noastre. Avem si am avut ca prim obiectiv inca din prima zi satisfactia fiecarui client, ramanand pana in prezent, la fel de impamantenit acest aspect in atitudinea si actiunile echipei noastre. Avand flexibilitate crescuta in modul de intrebuintare, costuri de productie si mentenanta redusa, sunt un concept modern si la indemana oricui indiferent de scopul utilizarii lor. Acest lucru este demonstrat din ce in ce mai mult in ultima vreme datorita cererii sporite de containere, fie ca vorbim de containere depozitare, containere organizare santier sau containere de locuit. Prin urmare, observand aceste aspecte si considerandu-le de o importanta vitala pentru viitor si modul de lucru si organizat, atat al firmelor cat si al stilului de viata de zi cu zi, investim in cercetarea amanuntita a acestora. Ce anume face containerele sa reziste cat mai mult in timp, cum anume se pot diminua costurile de productie si de mentenanta a containerelor depozitare si nu numai, cum putem economisi energia utilizata in intretinerea lor samd. Pentru ca pe viitor sa aducem plus valoare si avantaje competitive tuturor clientilor care decid sa colaboreze cu noi.

Avantaje containere depozitare

Va punem la dispozitie o echipa de experti cu o vasta experienta in domeniul producerii si vanzarii de containere depozitare care va ajuta pe tot parcursul procesului de achizitie a containerelor vaie, astfel incat sa va optimizati costurile si sa va sporiti beneficiile intrebuintarii containerelor. Aveti timp de asteptare foarte redus, si bineinteles, costuri mici. Economisiti mult timp, bani si alte resurse si aveti oportunitatea sa va incepeti activitatea foarte rapid, totodata le puteti personaliza dupa bunul plac, la comanda.

Call Now Button